• Wie is Raymond McDiarmid?

Al meer als 20 jaar werkt de 58 - jarige Schot Raymond McDiarmid in Nederland. Hij is via een soort Brits uitzendbureau begonnen bij de Mercedes dealer op het Forenpark in Den Haag en kan nog lyrisch worden over het feit dat het allemaal zo schitterend 'clean' was daar.

Via een Peugeot dealer aan de maanweg in Den Haag is hij in Delft verzeild geraakt en daar heeft hij nu een eigen bedrijf: Raymies Auto Services.

Raymond gaat iedere dag fluitend naar zijn werk en iedere keer weer 'satisfied' als een klus op een goede manier geklaard is.

Schoonmaken, poetsen, onderhoud, repareren, keuren; je kunt voor een breed autosevicepakket terecht bij Raymond die een nieuwe bedrijfsunit heeft betrokken aan de Rotterdamseweg 386, unit B11.

Ook vanuit Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Ypenburg is dit adres gemakkelijk te bereiken. Raymond heeft goed zijn werk maar hij staat ook graag klaar voor de klanten uit het Telstar/Eendracht gebied.

Snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs; dat is wat hij op voorhand al kan beloven aan de potentiële klanten.

Hij is thuis in het hele scala van werkzaamheden, met koppeling en distributie als specialiteiten. Met het Bosch-diagnosesteller kan hij ook elektronische problemen prima te lijf.

Wilt u meer weten over onze service?

Neem dan even contact op. Ride along en wip on bij Raymies Auto Sevices!
Copyright © Raymond McDiarmid